Simulaattorit

hunt.jpg

 Simway_professionalon varmasti yksi maailman monipuolisimmista 3D-simulaattori järjestelmistä ampumaurheiluun ja metsästykseen tällä hetkellä. Huntissa on valittavana yli 40 eri ohjelmaa, joita voit käyttää joko yksin tai kaverin kanssa. Haastetta riittää kaikille! SimWay Hunt seuraa esimerkiksi piipunliikettä. Analyysi antaa arvokasta tietoa jokaiselle metsästäjälle tai savikiekon ampujalle. Graafisessa muodossa saatu välitön ja selkeä palaute auttaa parantamaan kohdentamista ja eri ampumatekniikoita. Täydellinen työkalu kokeneelle tai aloittelevalle metsästäjälle ja ampujalle. SimWay Hunt sisältää realistiset asejäljennökset eli replikat.

Saatavissa on erilaisia liittimiä, joiden avulla voit käyttää harjoittelussa omaa asettasi. Täydellinen työkalu harjoitteluun! 

huntchallenge

HUNT CHALLENGE

Maaliman hauskin ja haastavin metsästyssimulaattori ohjelma mitä voi ampua kaverin kanssa tai porukan mukana erilaisissa tapahtumissa. 60 ohjelmaa, mm hirvi , villisika ja lintuskenaarioita mistä valita. Katsokaa videoesittely Youtubesta seuraavasta linkistä:  Hunt Challenge

Arcade

Wild West

Uudella Wild West ohjelmalla voi jopa 4 pelaajaa ampuu yhtaikaa lännentyylisiä ohjelmia. Soveltuu sekä perheen pienemille että aikuisille.

Katsokaa esittely alla. Wild West 

golf2.jpg

SPORTS

SimWay Golf ( Esittely video) SimWay Golf sisältää useita erilaisia kansainvälisille golfmarkkinoille tarkoitettuja tuotteita, joista monet on suunniteltu yhteistyössä ulkoisten laitteistotoimittajien kanssa.

Ohjelmaa käyttävät tällä hetkellä tuhannet pelaajat eri puolilla maailmaa parantaakseen svingiään ja pelitekniikkaansa. Optishot ja GolfAchiever ovat kaksi esimerkkiä siitä, miten me pystymme toimittamaan erityisohjelmistoja ja graafisia sisältöjä ulkoisesta teknologiasta riippumatta.

sports.jpg
SPORTS -simulaattorimme on helppo kytkeä SkiErg Concept2- tai ThoraxTrainer® - hiihtoharjoittelulaitteistoon, jolloin se tarjoaa sekä hiihtodataa että laajennetun 3D-kokemuksen. Ohjelma sisältää perinteisiä talviurheilulajeja,
kuten murtomaahiihto ja ampumahiihto, joilla molemmilla on Pohjoismaissa pitkät ja vahvat perinteet.